IT-café - Seniornet MS

Till innehåll

Huvudmeny:

IT-café

Aktiviteter

En verksamhet där vi byter dataerfarenheter

I SeniorNets gemenskap hanterar vi frågeställningar du kan ha kring datorns användande som t.ex. datasäkerhet, internet, e-post, sociala medier och bilder. Vi startar med gemensam samling då aktuella frågor kan belysas. IT-Café innebär att deltagarna arbetar självständigt med egna eller lånade datorer och huvudsakligen hjälper varandra.  SeniorNet Märsta/Sigtuna tillhandahåller handledare i begränsad utsträckning, och detta innebär att det inte finns möjlighet att hjälpa deltagare med några omfattande problem i deras datorer. Vi hänvisar därför till Temadagarna för de specifika frågor som hanteras då och till Datadoktorn för mer omfattande hjälp. Nybörjare hänvisas till aktiviteten Datorhandledning för nybörjare som förberedelse till deltagande på IT-Café.


IT-caféet inledes med ca 30 minuters frågestund och presentation av aktuella frågor. Ungefär kl 11 bryter vi för gemensam fika och social samvaro. 

Vårt IT-Café är normalt (undantag kan finnas) öppet torsdagar kl 10.00 till 13.00 i HGF:s lokaler på Södergatan 50. Se kalendern till höger för exakta öppettider. Viktigt att du tar med egen bärbar dator eller surfplatta om du har, för vi har endast ett mindre antal till utlåning!
Deltagaravgift hittar du under
avgifter.
 
 
Tillbaka till innehåll | Tillbaka till huvudmeny