Välbesökt medlemsmöte avslutade säsongen - Senaste Nytt - Seniornet MS

Till innehåll

Huvudmeny:

Välbesökt medlemsmöte avslutade säsongen

Publicerad av Kaj in information från klubben · 4/12/2014 15:41:00
Höstens aktiviteter avslutades med ett medlemsmöte, då styrelsen informerade om vårterminens program. Detta har planerats med utgångspunkt från de önskemål som framfördes av våra medlemmar på förra medlemsmötet. 
Deltagarna visade sin tillfredsställelse med programmet och såg inga problem med att vi kommer att varva aktiviteter med och utan handledare (programkalendern visar vilket som gäller). 
Vi har fått många anmälningar från medlemmar som vill ställa upp som dagvärdar, vilket är en förutsättning för att kunna driva vår verksamhet, men vi har fortfarande brist på handledare. Vårt senaste tillskott av handledare för våren,  Carl Gustaf Kjellberg, framförde att man lär sig mycket själv genom att hjälpa andra, så vi hoppas nu på att andra ska ta detta till sig och våga ställa upp som assisterande handledare. Veckan före starten av vårens aktiviteter kommer vi att bjuda in dagvärdar och handledare till informationsträff.
Med anledning av att vår bank, Nordea, slutat med kontanthantering diskuterade vi hur vi framöver skulle kunna sköta betalning av deltagaravgifter. Det visade sig att de allra flesta skulle vilja betala med kort, så vi kan nu gå vidare med den lösning med kortläsare som vi undersökt. Alternativet med kontant betalning kommer att finnas kvar (vi är inte lika stelbenta som banken!).  
Efter glögg, kaffe och lite social samvaro önskade alla varandra God jul och Gott nytt år, och så ses vi nästa år till en ny, spännande säsong.
 Tillbaka till innehåll | Tillbaka till huvudmeny