Avgifter - Seniornet MS

Till innehåll

Huvudmeny:

Avgifter

Om oss
Medlemsavgiften är 250 kr per år (löpande, ej kalenderår).
Denna avgift betalas till vår moderförening efter registrering av medlemskap. Av medlemsavgiften tillfaller 125 kr vår lokala klubb. Detta räcker ju inte för att driva verksamheten, utan du betalar dessutom en deltagaravgift per tillfälle då du deltar i någon av våra aktiviteter.

Deltagaravgifter

Avgiften är 30 kr och är densamma för alla aktiviteter. I denna avgift ingår utnyttjande av dator, om du behöver låna en (OBS! Begränsad tillgång så om du har egen bärbar dator måste du ta med den). Kaffe och kaka ingår i priset.

Om du inte är medlem i SeniorNet Sweden, så får du ändå gärna komma till våra föredrag. Dessa är gratis och de är utan kaffepaus. Du får också gärna komma på ett gratis besök till vårt IT-café för att bekanta dig med vår verksamhet.

Vi använder iZettle betalterminal tillsammans med en iPad mini för att ta emot betalningar med kontokort. Det går alltså bra att betala med kort som är anslutna till MasterCard, Visa och American Express. Till skillnad från bankerna tar vi dock fortfarande emot kontant betalning. 

Här kan läsa om iZettle och betalsystemet, som är godkänt av Finansinspektionen och uppfyller alla branschens säkerhetskrav.
 
Tillbaka till innehåll | Tillbaka till huvudmeny